SN Solar Tehnic

SN Solar Tehnic este o persoana juridica de nationalitate romana cu sediul in Orasul Navodari, Judetul Constanta, Str. T2, Nr. 13 CUI 22261511, J13/2717/2007 . SN Solar Tehnic detine o de peste 10 ani timp in care a executat specifice domeniului atat institutiilor de stat cat si celor publice.

SN Solar Tehnic este agreat de catre RAJA S.A si executa lucrari de: sisteme termice si sanitare, ditributie apa si canal, sisteme solare si pompe caldura.

Printre partenerii de referita ai SN Solar Tehnic se regasesc Valrom, Romstal, Black See.

Persoanele fizice nu sunt exluse din portofoliul SN Solar Tehnic dovada facand sectiunea portoliu din cadrul website-ului nostru. SN Solar Tehnic executa lucrari pentru persoane fizice la blocuri cat si la case.

De ce noi?

  • Experienta de peste 8 ani
  • Profesionalim la superlativ
  • Garantie extinsa a lucrarii
  • Echipa tanara si dinamica
  • Management de calitate

filler image

Sisteme Termice si Sanitare

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram, anteposuerit litterarum formas humanitatis per seacula quarta decima.

Ditributie Apa si Canal

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram, anteposuerit litterarum formas humanitatis per seacula quarta decima.

Sisteme Solare

Sistemele Solare Termice sunt instalatii care capteaza energia solara cu ajutorul panourilor solare si o transforma in energie termica (produc apa calda menajera si/sau aport la incalzire), cu scopul de a reduce dependenta fata de sistemele clasice de incalzire, precum si cheltuielile aferente..

Pompe Caldura

O pompa de caldura este o instalatie care, consumand lucru mecanic, transfera caldura de la un mediu de temperatura mai joasa (mai rece) la altul de temperatura mai înalta (mai cald). Cantitatea de caldura transmisa mediului cald este mai mare decat lucrul mecanic consumat. Aceste instalatii se folosesc în general pentru încalzire.Nulla in enim quis ipsum pulvinar imperdiet vitae nec velit..

Aenean venenatis egestas iaculis. Donec non urna quam. Nullam consectetur condimentum dolor at bibendum.


Termeni si Conditii

www.sn-solartehnic.ro este denumirea comerciala pentru sc SN Solar Tehnic srl persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul in Str. T2, Nr. 13, Navodari, Constanta, Romania, CUI 22261511, J13/2717/2007

Toate textele si pozele afisate pe sn-solartehnic.ro sunt cu caracter informativ si nu creeaza obligatii societatii noastre, acestea pot fi modificate fara a anunta in prealabil.

Detalii de contact

Telefon: +40 724 977 250
Email: office@sn-solartehnic.ro
Website: www.sn-solartehnic.ro

Str. T2, Nr. 13
Navodari,
Constanta,
Romania